Wie zijn wij? 

Sentona is een jonge marketing organisatie, volledig gericht op het promotie van het toerisme. We zijn in 2013 opgericht en bieden nu bieden nu aan meer dan 1000 accommodaties nieuw promotie materiaal.

Voor onze oprichting waren wij werkzaam als inkoper bij verschillende grote tour operators. Juist toen is het ons opgevallen dat het nogal schort aan goed promotie materiaal bij de verschillende accommodatie verschaffers. De kennis ontbreekt en/of de prioriteiten liggen anders. Vandaar dat we in onze missie ervoor hebben gekozen om iedereen van kwalitatief goed promotiemateriaal te voorzien. Juist door een zo compleet aanbod te hebben kunt u eenvoudig alles onder een dak vinden. U krijgt dus 1 contactpersoon.

Daarnaast zijn we ons gaan verdiepen in onze promotieproducten. Zo hebben we als doel specialist te zijn op het gebied van VR. We hebben de vraag ernaar explosief zien stijgen, er zijn ook super veel bureautjes die het aanbieden, echter de kennis ontbreekt vaak. Door goed op de hoogte te blijven van ontwikkelingen, het beste apparatuur aan te schaffen weten wij zeker dat we al uw vragen professioneel kunnen beantwoorden en u topproducten kunnen aanbieden. Eind 2017 verwachten we zelfs onze eigen VR Room te hebben! Uiteraard bent u van harte welkom om dit eens van dichtbij te bekijken!

0
Aantal Accommodaties 2016
0
Aantal Foto’s 2016
0
Aantal Opdrachtgevers 2016

De naam Sentona

Sentona is de vrouwelijke variant als beschermheilige van het reizen. Met name in Kroatische gebieden wordt de naam vaker gebruikt. Zelf zien we ons meer als beschermheilige van promotie. Hoe maken we het mogelijk dat iedereen over goed promotie materiaal kan beschikken zonder dat het veel moet kosten? Kijkende naar ons complete aanbod en de pakketmogelijkheden, vinden wij dat we een passende oplossing op deze vraag hebben gevonden.